proizvodiRoomba i7 (i7158)

194 3.0
Roomba i7 (i7158) banner
 

O proizvodu

     
 
 

Robotski usisivač Roomba i7 prepoznaje, mapira i prilagođava se vašemu domu. Uspešan u borbi sa dlakama kućnih ljubimaca; ima dva višeslojna gumena valjka, Power-Lifting tehnologija usisavanja i mogućnost povezivanja putem mobilne aplikacije za kontrolu , izveštavanje i podešavanje.

Glavne prednosti Roombe i7

  • Prepoznaje, mapira i prilagođava se vašemu domu. Tako odluči koji je najbolji način za čišćenje.
  • Razlikuje kuhinju od dnevne sobe - tehnologija mapiranja Imprint™ Smart omogućava vam potpunu kontrolu, koje prostorije se čiste i kada.
  • Glasovno upravljanje putem digitalnih asistenata Alexe / Google Assistant - bez obzira da li je nered u kuhinji ili drugde, Roomba® i7 robotski usisivač postaraće se da pokupi sve! Amazon, Echo, Alexa i svi ostali logotipi su zaštitni znaci Amazon.com, Google Inc. i njihovih partnerskih kompanija. Google home je zaštićeni znak kompanije Google LLC.
  • Premijum AeroForce® 3-stepenski sistem čiščenja koristi dva višeslojna valjka i Power-Lifting tehnologiju, koja omogućava 10-x veću usisnu snagu* za odstranjivanje prljavštine, većih čestica i dlaka kućnih ljubimaca.
    * U poređenju sa sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.
  • Senzori Dirt Detect™ prepoznaju više zaprljana mesta i daju signal robotu da im posveti više pažnje.

Ključne funkcije robotskog usisivača
iRobot Roomba i7

Promenite način čiščenja - zauvek!

Roomba® i7 sa tehnologijom mapiranja Imprint™ Smart prepoznaje, mapira i prilagođava svakom prostoru, zato možete veoma lako odrediti, gde želite čišćenje i kada. 3-stepeni sistem čiščenja sa dva višeslojna valjka i Power-Lifting tehnologiju, koja omogućava 10-x veću usisnu snagu* pobrinuće se za čistoću različitih podloga u vašem domu.
*U poređenju sa sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600

iRobot Roomba i7158

Već 25 godina iskustva i inovacija na polju robotike

Kompanija iRobot je osnovana 1990 godine kao jedna od prvih na polju robotike.Usledila je vizija da će korisni i praktični roboti postati stvarnost. Danas proizvodimo najinovativnije kućne robote, kao što su Roomba robotski usisivači i robotski čistači iz porodice Braava. Ali sa našom tehnologijom, ne radi se samo o robotima. Radi se o vama - zato tražimo najbolji način da vam pomognemo da uradite više.

25-godina

Zna najefikasnije metode čišćenja za svaku prostoriju pojedinačno

Sa patentiranom navigacijom iAdapt® 3.0 i vSLAM® tehnologijom Roomba® robotski usisivač lako i efikasno se kreće kroz vaš dom. Robot pravi vizuelne oznake, sa kojima se orijentiše, gde je bio i gde mora očistiti.

iAdapt 3.0

Razlikuje kuhinju od dnevne sobe

Koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju, Roomba i7 Uči, pamti mapu i prilagođava se Vašem domu, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Pamti čak i mape više spratova, i tako zna koju mapu treba upotrebiti bez obzira o kom se spratu radi. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.

Tehnologija Imprint Smart

“Roomba®, očisti kuhinju”

Bez obzira na to da li se radi o neredu u kuhinji ili na čitavoj površini Vašeg doma, Roomba® i7 robot Vas oslobađa posla. Kontrolišite koja je prostorija očišćena i kada, koristeći Vaš glas* ili iRobot HOME mobilnu aplikaciju. *Kompatibilno s uređajima na kojima je povezan digitalni asistent Alexa i Google assistent. Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i saradnika. Google Home je zaštitni znak kompanije Google LLC-a.

Glasovno upravljanje

Podiže, usisava i filtrira - sa 10X većom snagom*

Prljavština i prašina ne mogu se sakriti od 3-stepenog sistema čišćenja. Posebno dizajnirana četka za čišćenje uglova, dvojni gumeni valjci za različite površine i Power-Lifting usisna funkcija napadaju sve, od malih čestica do velikih ostataka na vašim tepisima i tvrdim podovima.
*U poređenju sa sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600

Premium AeroForce™ 3-stepeni sistem čiščenja

Dvojni gumeni valjci znaju što je timski rad

Umesto igličastih četki koje se savijaju i propuštaju puno prljavštine, jedinstveni dvojni gumeni valjci prijanjaju na različite podne površine, ostajući u bliskom kontaktu s drvenim podlogama i tepisima, kako bi temeljno očistile Vaše podove. Posebno su dizajnirane za čišćenje dlaka s Vaših podova bez upetljavanja. Drugim rečima, lakše održavaju Vaše podove čistim od dlaka svaki dan.

gumeni valjci

Čisto do ivice

Četka za brisanje ivca posebno je dizajnirana pod uglom od 27 stepeni kako bi odvojila nečistoću od ivica i uglova i uspešno je usisala sa Vaših podova.

Bočna četka

Čisti ono što vidite, filtrira nevidljivo

Visoko efikasni filter zadržava do 99% plesni, polena, grinja, psećih i mačijih alergena.

Efikasan u borbi sa dlakama kućnih ljubimaca

Vaš detektiv za prašinu

Dirt Detect™ senzor pronalazi najprljavija područja Vašeg doma i navodi robota na njihovo detaljnije čišćenje. Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi efektivno očistila tepihe i tvrde podloge.

Dirt Detect

Isperite prljavštinu

Održavanje Vašeg Roomba® robotskog usisivača nikad nije bilo lakše. Sa perivom posudom, jednostavno isperite zaostalu prašinu i prljavštinu.

Periva posuda

O kompaniji iRobot

iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu razvija i proizvodi robote koji omogućavaju ljudima da rade više kod kuće i van kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje kuće kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisivač. Danas je iRobot globalna kompanija koja je prodala preko 25 miliona robota širom sveta. iRobot proizvodi, uključujući Roomba i porodicu robotskih brisača Braava®, bazirani su na tehnologijama i naprednim konceptima u oblasti čišćenja, brisanja i navigacije. Inžinjeri iRobot-a grade ekosisteme robota i tehnologiju koji će oblikovati pametne domove.

Za koga?

Robotski usisivač iRobot Roomba i7 pogodan je za svakodnevno čišćenje kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka. Možete ga preneti i u druge prostorije prema potrebi. Kompatibilan je sa mobilnom aplikacijom iRobot HOME. Pomoću aplikacije na mobilnom uređaju može se postaviti raspored čišćenja, pronaći pomoć, pronaći zamenski delovi ili samo pratiti istoriju čišćenja. Roomba se nakon završetka radova vraća na baznu stanicu za punjenje. Savetujemo Vam da usisavate dok niste kod kuće, jer onda je prašina na podu gde je robot vakuumski prikuplja, bez nepotrebnog podizanja nazad u vazduh. Roomba i7 ima poboljšane AeroForce četke i perivu posudu, posebno pogodnu za vlasnike kućnih ljubimaca.

iRobot Roomba i7
i7

Ostale karakteristike

ANTITANGLE
Jednostavan za upotrebu
Kompaktne dimenzije
Bazna stanica
Indikator napunjenosti
Čišćenje svih vrsta podova
Senzori protiv pada
Lako održavanje
Branik – osetljiv na dodir
Dijagnostika problema
Prelaz preko pragova
Trostepeni sistem čišćenja
Wi-Fi povezivanje
 
 

ANTITANGLE

iRobot misli na Vaše domaćinstvo pomoću ANTITANGLE tehnologije, koja sprečava mršenje u kablove i rese od tepiha. Čim oseti otpor na četkama, uključuje mu se rotiranje. Na ovaj način, robot se oslobađa i nakon toga nastavlja sa čišćenjem.

 

Jednostavan za upotrebu

Roomba ne određuje unapred način čišćenja ili koliko dugo će trajati čišćenje. Roomba se uvek prilagođava delu i veličini prostorije koja se čisti. Samo pritisnite dugme „Clean“ i Roomba će se pobrinuti o svemu.

 

Kompaktne dimenzije

Sa svojom visinom od 9,2 cm  Roomba može da čisti ispod većine nameštaja koji se danas nalazi u kućama, stanovima i kancelarijama. Pogotovo je pogodan za čišćenje ispod komada nameštaja koji inače nisu lako dostupni, kao na primer ispod kreveta, garnitura ili kuhinjskih elemenata. Dimenzije su dizajnirane tako da robot može da se podvuče ispod visine nogara koja predstavljaju standard za nameštaj u Evropi.

 

Bazna stanica

Kada Roomba završi sa čišćenjem, on će automatski naći svoju bazu kako bi dopunio bateriju i pripremio za sledeće čišćenje. Robot može da se vrati na bazu i pre nego što završi čišćenje ako na njemu pritisnete taster „DOCK“.

 

Indikator napunjenosti

Kada se posuda za prašinu napuni, Roomba će Vas svetlosnim signalom na ekranu obavestiti da je posuda puna i da treba da je ispraznite.

 

Čišćenje svih vrsta podova

Roomba robot je dizajniran za čišćenje svih vrsta podnih obloga kao što su parket, tepih, tepison, pločice, linoleum i drugi podovi.

 

Senzori protiv pada

Senzori protiv pada štite iRobot od pada niz stepenice ili sa drugih uzvišenja.

 

Lako održavanje

Redovno održavanje povećava vek trajanja Roomba-e. Važno je samo da redovno praznite posudu za prašinu, čistite četke i prednji točak.

 

Branik – osetljiv na dodir

Roomba prepoznaje prepreke pomoću profilisanog gumenog branika osetljivog na dodir. Infracrveni zraci preneti do branika prvo detektuju prepreku, tako da robot uspori ispred nje i nežno je dodirne. Branik je projektovan tako da ne oštećuje nameštaj i druge prepreke. Direktan kontakt sa preprekom zajedno sa bočnom četkom daje bolji efekat pri čišćenju u njihovoj blizini. Zahvaljujući braniku osetljivom na dodir Roomba lako prevazilazi prepreke kao što su na primer prekrivači ili duge zavese. Robotski usisivači serije 700 imaju presovane gumene branike koji postižu još bolje efekte prilikom dodira sa Vašim nameštajem.

 

Dijagnostika problema

iRobot je u stanju da sam dijagnostikuje i zvučnim signalom prijavi potencijalne probleme, kao što su na primer začepljene četke.

 

Prelaz preko pragova

Roomba može lako preći preko lajsni, pragova ili drugih neravnina do 2cm visine.

 

Trostepeni sistem čišćenja

Trostepeni sistem čišćenja garantuje savršeno uredne podove u vašem domu. Postoje tri istovremena procesa:
 
1. Rotirajuća četka sa strane obezbeđuje čišćenje duž zidova, uglova i prepreka u prostorijama.
2. Dve glavne kontra-rotacione četke prikupljaju prašinu, prljavštinu, mrvice i kosu sa poda.
3. Vakuum usisavanjem skuplja nečistoću i deponuje je u posudu za prašinu.

 

Wi-Fi povezivanje

Povezivanje putem Wi Fi konekcije.

Sadržaj paketa

Virtual Wall® sa dvojnim delovanjem1x Virtual Wall® sa dvojnim delovanjem

Baza sa napajanjem1x Baza sa napajanjem

Roomba i7 (i7158)1x Roomba i7 (i7158)

 

tehnička specifikacija

Čisti parket, linoleum, tepihe i tvrde površine
Pogodan za domove sa kućnim ljubimcima
Najpametniji sistem čišćenja i navigacije iAdapt 3.0
Prestižni ARM procesr
Tehnologija čiščenja AeroForce™
Sistem čišćenja duž ivica i uglova - Wall Follow
Sistem ANTITANGLE, koja sprečava uplitanje kablova i resa tepiha
Akustično i optično otkrivanje nečistoće Dirt Detect 2. generacije
Automatsko punjenje na baznoj stanici izmedju svakog čišćenja
Funkcija nastavka rada
Funkcija virtuelnog zida Virtual Wall® sa dvojnim delovanjem
Sistem filtriranja - visokoefikasni filter koji zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona
Profilisani odbijač sa mekim dodirom
Indikator napunjene posude
Periva posuda AeroForce™
Može očistiti celu površinu vašeg doma
Pamti do 10 mapa prostora
Litijum-Ionska baterija
Vreme rada 75 min, zatim se dopuni i nastavlja sa radom
Vreme punjenja 3 sata
Dimenzije (mm) 351 x 92
Težina:4 kg

Roomba i7 (i7158): Rečnik pojmova

Roomba i7 (i7158) video

 
POREĐENJE MODELA  
Cena* 129 990 RSD *Preporučena maloprodajna cena. Uslove kupovine pogledajte ovde
e-prodavnica  
 

Roomba® i7+ priznanje iF Designe Award

Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

08.04.2019
sve novosti
 
REZERVNI DELOVI

četkice, filteri, baterije...
Poručivanje tel: +381 (0)63 44 77 88 email:servis@irobot.rs
 
sve vesti