proizvodiRoomba 965

157 3.4
Roomba 965 banner
 

O proizvodu

     
 
 

Do sada, najefikasniji robotski usisivač uopšte, a definitivno novi vladar u kategoriji robotskih usisivača. iRobot Roomba Serije 900 postavlja nove standarde kvaliteta čišćenja. Ukupna efikasnost čišćenja je porasla zahvaljujući napretku revolucionarne tehnologije usisavanja AeroForce za 50%. Roomba serije 900 to postiže sa 5 puta većom snagom usisavanja i sa novim gumenim četkicama, koje efikasno sakupljaju prašinu, grubu i veoma finu prljavštinu iz svih vrsta podova i tepiha. Sa obzirom da četke zahtevaju vrlo malo održavanja, učiniće Vaš život sa Roombom jednostavnim i udobnim. Pored toga, novi Roomba 965 ima tiši rad, dva puta veće trajanje baterije, udvostručeni kapacitet za prikupljanje prljavštine i bazu za punjenje sa integrisanim adapterom. Investirajte u Vaš dom i kupite novu Roombu 965.

Osnovne karakteristike 965

 • Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha
 • Čisti do 150m2
 • Kod većih površina se za vreme čišćenja, prema potrebi, vraća na punjenje i zatim nastavlja sa nezavršenim poslom
 • Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje - iAdapt 2.0
 • Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon/tablet
 • Trostepeni sistem za čišćenje AeroForce
 • Sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova Wall Follow
 • Prilagodljiva glava za čišćenje sa gumenom AeroForce četkom
 • Visokokapacitetna posuda za skupljanje prašine AeroForce 3 sa funkcijom Carpet Boost
 • Filtracija HEPA filterom
 • Indikator napunjenosti posude za prašinu
 • ANTITANGLE sistem sprečavanja mršenja u kablove i rese od tepiha
 • Akustični i optički senzori za detekciju prašine
 • Profilisani branik osetljiv na dodir
 • Senzori protiv pada niz stepenice
 • Nova litijum-jonska baterija od 1.800mAh
 • Bazna stanica sa integrisanim adapterom

O kompaniji iRobot

iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu razvija i proizvodi robote koji omogućavaju ljudima da rade više kod kuće i van kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje kuće kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisivač. Danas je iRobot globalna kompanija koja je prodala preko 25 miliona robota širom sveta. iRobot proizvodi, uključujući Roomba i porodicu robotskih brisača Braava®, bazirani su na tehnologijama i naprednim konceptima u oblasti čišćenja, brisanja i navigacije. Inžinjeri iRobot-a grade ekosisteme robota i tehnologiju koji će oblikovati pametne domove.

Ključne karakteristike
iRobot Roomba 965

Inteligentni navigacioni sistem - iAdapt 2.0

Čišćenje cele površine. Navigacija iAdapt® 2.0 sa vizualnom lokalizacijom pomaže Roombi da se neprimetno i efikasno kreće po celoj površini vašeg doma, prati svoj položaj i prema potrebi se puni sve dok čišćenje ne bude obavljeno.

Punjenje i nastavak rada

Neprekidno radi do 2 sata*, zatim se automatski puni i nastavlja s radom, sve dok čišćenje ne obavi do kraja.
*Testirano u laboratorijskim uslovima iRobot-a, na tvrdim podovima. Dužine vremena usisavanja mogu se razlikovati.

Roomba 980

Aplikacija iRobot HOME

Aplikacija iRobot HOME omogućuje vam ugodno planiranje i čišćenje – u bilo koje vreme ili bilo koje mesto, ili jednostavno pritisnite CLEAN na robotu.

Trostepeni sistem čišćenja AeroForce™

Trostepeni sistem čišćenja AeroForce™ je više od usisavanja: za efikasno čišćenje koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja.

1. Odvajanje

prljavštinu odvaja od vlakana tepiha

2. Četkanje

dva ekstraktora koja se vrte u suprotnim smerovima podižu nečistoću i prljavštinu sa svih vrsta podova

3. Usisavanje

novi motor 2. generacije omogućuje do 10 puta veću usisnu snagu*

*U odnodu sa sistemima modela Roomba® 600 i 700 serije AeroVac™.

Podesiva glava za čišćenje AeroForce™

Model Roomba 965 opremljena je podesivom glavom za čišćenje AeroForce™ koja se dinamično prilagođava površini za čišćenje, bilo da je reč o tvrdim podovima, tepisima, linoleumu ili pločicama.

Visokokapacitetna posuda AeroForce™ 2

Roomba 965 raspolaže sa posudom za otpad AeroForce, koji sa HEPA filter hvata čak i najmanje čestice prašine. A indikator napunjenosti posude javlja da je vreme za pražnjenje.

*U odnosu na sisteme modela Roomba® 600 i 700.

Akustični i optički senzor za prljavštinu

Sistem DirtDetect 2. generacije putem akustičnih i optičkih senzora prepoznaje jače zaprljana mesta koja Roomba onda intenzivnije čisti.

Vremensko programiranje čišćenja

Ovom funkcijom možete izabrati dan i sat početka čišćenja robota. Roomba može automatski, bez vaše pomoći i ako želite svaki dan u različito vreme očistiti vaš prostor. Recimo, Roombu možete postaviti da čisti triputa nedeljno, što znači da će svakog dana, u vreme koje ste vi izabrali, očistiti vaš prostor.

Značenje virtualnog zida – Dvostruko delovanje

Zbog dva načina usisavanja imate bolji nadzor čišćenja prostora.

• Način virtualnog zida VirtualWall usmerava vašu Roombu da čisti tamo gde vi to želite i da zaobiđe prostore koje ne želite da očisti.
• Način HALO zadržava Roombu na distanci od predmeta koje želite zaštititi.

Za koga?

Roomba 965 se preporučuje za vlasnike većih ili manjih stanova, ljudima koji ne pristaju na kompromise. Odlični AeroForce™ sistem čišćenja usisaće svu prašinu iz prostora, a navigacija iAdapt® u kombinaciji sa funkcijom vSlam® za vizualizaciju prostora pobrinuće se da ni najmanji kutak vašeg stana ne ostane neočišćen. Može očistiti do neverovatnih 150m2 zbog nove funkcije koja omogućuje da se robot tokom čišćenja napuni pa se onda vraća da završi svoj zadatak čišćenja. Uređajem možete upravljati ili putem aplikacije na svom pametnom telefonu iRobot HOME ili ručno. Reč je o robotu koji se jednostavno koristi i lako održava.

iRobot Roomba 965
965

Ostale karakteristike

ANTITANGLE
HEPA filter
Jednostavan za upotrebu
Kompaktne dimenzije
Bazna stanica
Indikator napunjenosti
Čišćenje svih vrsta podova
Senzori protiv pada
SPOT Clean
Lako održavanje
Branik – osetljiv na dodir
Dijagnostika problema
Prelaz preko pragova
Wi-Fi povezivanje
 
 

ANTITANGLE

iRobot misli na Vaše domaćinstvo pomoću ANTITANGLE tehnologije, koja sprečava mršenje u kablove i rese od tepiha. Čim oseti otpor na četkama, uključuje mu se rotiranje. Na ovaj način, robot se oslobađa i nakon toga nastavlja sa čišćenjem.

 

HEPA filter

Dvostruki HEPA filter hvata čak i najfinije čestice prašine i polena, tako da najkvalitetnije štiti Vas i Vaše ukućane od alergija. Primenjuje se u seriji robota Roomba 700.

 

Jednostavan za upotrebu

Roomba ne određuje unapred način čišćenja ili koliko dugo će trajati čišćenje. Roomba se uvek prilagođava delu i veličini prostorije koja se čisti. Samo pritisnite dugme „Clean“ i Roomba će se pobrinuti o svemu.

 

Kompaktne dimenzije

Sa svojom visinom od 9,2 cm  Roomba može da čisti ispod većine nameštaja koji se danas nalazi u kućama, stanovima i kancelarijama. Pogotovo je pogodan za čišćenje ispod komada nameštaja koji inače nisu lako dostupni, kao na primer ispod kreveta, garnitura ili kuhinjskih elemenata. Dimenzije su dizajnirane tako da robot može da se podvuče ispod visine nogara koja predstavljaju standard za nameštaj u Evropi.

 

Bazna stanica

Kada Roomba završi sa čišćenjem, on će automatski naći svoju bazu kako bi dopunio bateriju i pripremio za sledeće čišćenje. Robot može da se vrati na bazu i pre nego što završi čišćenje ako na njemu pritisnete taster „DOCK“.

 

Indikator napunjenosti

Kada se posuda za prašinu napuni, Roomba će Vas svetlosnim signalom na ekranu obavestiti da je posuda puna i da treba da je ispraznite.

 

Čišćenje svih vrsta podova

Roomba robot je dizajniran za čišćenje svih vrsta podnih obloga kao što su parket, tepih, tepison, pločice, linoleum i drugi podovi.

 

Senzori protiv pada

Senzori protiv pada štite iRobot od pada niz stepenice ili sa drugih uzvišenja.

 

SPOT Clean

SPOT clean program se koristi za lokalno čišćenje. Robot čisti površinu prečnika 1m². Drugim rečima, on će Vam poslužiti kao "metla i lopatica za smeće", kada na primer po podu prospete šećer ili brašno, ili ako hoćete da očistite otirač za noge....

 

Lako održavanje

Redovno održavanje povećava vek trajanja Roomba-e. Važno je samo da redovno praznite posudu za prašinu, čistite četke i prednji točak.

 

Branik – osetljiv na dodir

Roomba prepoznaje prepreke pomoću profilisanog gumenog branika osetljivog na dodir. Infracrveni zraci preneti do branika prvo detektuju prepreku, tako da robot uspori ispred nje i nežno je dodirne. Branik je projektovan tako da ne oštećuje nameštaj i druge prepreke. Direktan kontakt sa preprekom zajedno sa bočnom četkom daje bolji efekat pri čišćenju u njihovoj blizini. Zahvaljujući braniku osetljivom na dodir Roomba lako prevazilazi prepreke kao što su na primer prekrivači ili duge zavese. Robotski usisivači serije 700 imaju presovane gumene branike koji postižu još bolje efekte prilikom dodira sa Vašim nameštajem.

 

Dijagnostika problema

iRobot je u stanju da sam dijagnostikuje i zvučnim signalom prijavi potencijalne probleme, kao što su na primer začepljene četke.

 

Prelaz preko pragova

Roomba može lako preći preko lajsni, pragova ili drugih neravnina do 2cm visine.

 

Wi-Fi povezivanje

Povezivanje putem Wi Fi konekcije.

Sadržaj paketa

Filteri serija 9001x Filteri serija 900

Bočne metlice serija 9001x Bočne metlice serija 900

Baterija 1800mAh Litijum1x Baterija 1800mAh Litijum

Roomba 9651x Roomba 965

 

dodatna oprema

Bočne metlice serija 900Bočne metlice serija 900

AeroForce valjci za seriju 900AeroForce valjci za seriju 900

Filteri serija 900Filteri serija 900

Baterija Li-Ion 3300 mAhBaterija Li-Ion 3300 mAh

Modul levi točak serije 900Modul levi točak serije 900

Modul desni točak serije 900Modul desni točak serije 900

 

tehnička specifikacija

Čišćenje parketa, linoleuma, tepiha i drugih tvrdih podloga
Pogodan za prostore sa kućnim ljubimcima
Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje iAdapt
Prestižni ARM procesor
42 različita senzora
Prilagodljiva glava za čišćenje AeroForce
Sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova Wall Follow
ANTITANGLE Sistem
Akustični i optički senzori za detekciju prašine Dirt Detect druge generacije
Automatsko punjenje baterije na baznoj stanici
Vremensko programiranje čišćenja
Karakteristike Virtuelnog zida sa Virtual Halo
Filtracija - HEPA filterom
Profilisani gumeni branik usporavajućeg dejstva
Indikator napunjenosti posude za prašinu
Čišćenje celokupne površine vašeg doma
Nova litijum-jonska baterija 1800 mAh
vreme rada do 75 minuta, vraća se za dopunu baterije i nastavlja sa radom
Vreme punjenja 2 sata
Dimenzije 351 x 92 mm
Težina 3,9 kg
Nivo buke < 58 dB

Roomba 965: Rečnik pojmova

Roomba 965 video

 
POREĐENJE MODELA  
Cena* 99 990 RSD *Preporučena maloprodajna cena. Uslove kupovine pogledajte ovde
e-prodavnica  
 

Roomba® i7+ priznanje iF Designe Award

Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

08.04.2019
sve novosti
 
REZERVNI DELOVI

četkice, filteri, baterije...
Poručivanje tel: +381 (0)63 44 77 88 email:servis@irobot.rs
 
sve vesti