- Najbolji robot usisivač na svetu
 

modeliLooj 330

76 4.5
Looj 330 banner
 

O proizvodu

     
 
 

Čišćenje oluka je jedna od neophodnih aktivnosti, ali ne samo što je izuzetno naporna, već je često i veoma opasna. Ako ne živite u prizemnoj kući, morate čistiti oluke sa velikim merdevinama. Sa robotom za čišćenje oluka Looj 330, ne samo što ćete imati čiste oluke, a samim tim i dobro održavan krov, već praktično isključujete rizik od pada sa merdevina ili krova. Looj 330 pouzdano čisti oluke, čime štedite Vaše vreme i novac, a ujedno štitite i svoje zdravlje.

Osnovne karakteristike Looja 330

  • Četvorofazna glava za čišćenje
  • 500 o/min
  • Niskoprofilni dizajn
  • Daljinski upravljač sa opsegom do 15m
  • Zamenljivi gumeni izbacivači
  • Otporan na vodu - do 20cm visine vodenog stuba
  • Lako se pere sa vodom
  • Sa jednim punjenjem čisti do 60 metara
  • Kompaktne dimenzije
  • Težina od samo 1.26Kg

Zašto robot od iRobot-a?

iRobot je usko specijalizovan za robotiku i veći deo zarade ulaže u istraživanje i razvoj, tako da je poslednjih 20 godina lider u robotici i zbog zasluga u razvijanju iste više puta je nagrađivan. iRobot je osnovan na ubeđenju tri osnivača (Kolin Ugao, Helen Greiner i Rodni Bruks) koji smatraju da će robotika menjati svet i način na koji se lečimo, radimo, učimo ili sređujemo svoju životnu okolinu. Već u prvoj godini od osnivanja iRobot je u saradnji sa NASA Space Exploration programom, proizveo Genghis™ robota dizajniranog za istraživanje svemira. Proboj se dogodio 1998., kada je kompanija iRobot dobila DARPA ugovor za razvoj i proizvodnju taktičku mobilnih robota iRobot PackBot®.

<2002. prvi put ulazi u vojnu upotrebu, iste godine sa National Geographic Society iRobot razvija robota koji pomaže u istraživanju Piramida u Egiptu. PackBot-ovi su takođe mapirali kontaminiranu oblast Fukušima posle katastrofe u Japanu u 2011. A 2012. iRobot je pomogao u sprečavanju većih ekoloških posledica nakon izlivanja nafte u Meksičkom zalivu. Godine 2002 , iRobot ušao u život svakog od nas . Te godine prvi put na svetlo dana izlazi usisivač robot – Roomba. Tri godine kasnije, iRobot lansira Scooba®-u, robota za pranje podova. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu, danas iRobot sa nekoliko naprednih robota pomaže u više od 10 miliona domaćinstava širom sveta u čišćenju kuća, stanova i oko njih.

Ključne karakteristike
Looj 330

Glava za čišćenje sa gumenim izbacivačima

Looj čistící hlavaiRobot Looj 330 čisti oluke sa četvorofaznom glavom sastavljenom od izmenjivih gumenih izbacivača i četki sa dugim vlaknima. Dugotrajni gumeni izbacivači uklanjaju iz oluka opalo lišće, grančice i druge sitne otpatke. Praktično, četkice čiste oluke i od najsitinije prljavštine. Čišćenje je zasnovano na moćnom motoru brzine od 500 obrtaja u minuti.

Niskoprofilni dizajn

Looj nízkoprofilový designiRobot Looj 330 ima težinu od samo 1,26Kg i ima niskoprofilni dizajn. Ovo obezbeđuje neometan prolaz robota kroz sve vrste oluka širom sveta - okrugle, kvadratne, visoke i uske. Looj se lako prilagođava visini vašeg oluka i efikasno napreduje kroz njega, nepogrešivo čisteći sve što mu stoji na putu.

Dva režima čišćenja: automatski i ručni

Za čišćenje oluka su Vam dostupna dva načina. U automatskom režimu čišćenja Looj 330 sam bira najoptimalniji način čišćenja. Tokom rada se prilagođava situaciji i zaprljanosti oluka. Kreće se napred, malo se vraća unazad, ostaje na jednom mestu, pa opet pomera unapred. Tako napreduje od jednog do drugog kraj oluka, sve dok oluk ne bude potpuno čist. U ručnom režimu rada, Vi kontrolišete kretanje robota sa daljinskim upravljačem i sami određujete pravac kretanja. U ovom režimu, robot se nalazi u potpunosti pod Vašom kontrolom.

Looj 330

Daljinski upravljač sa opsegom do 15m

Looj dálkový ovladačRobota za čišćenje oluka Looj 330 možete kontrolisati sa daljinskim upravljačem koji takođe može služiti i kao neaktivna praktična drška. Odvajanjem se aktivira automatski, povezuje se sa robotom i možete početi sa čišćenjem. Operativna udaljenost je do 15 metara, što je dovoljno za čišćenje i veoma dugačkih oluka.

Otporan na šokove i vodu

Looj 330 se ne predaje lako. Iako nije pravljen za ekstremne uslove, izuzetno ih dobro podnosi. Na prvom mestu mu ne smeta voda - može bezbedno da izdrži i do 20cm visine vodenog stuba. U isto vreme nepokolebljivo čisti i pri manjim udarcima i ogrebotinama.

Čisti i do 60m dužine pri jednom punjenju

IRobot Looj 330 za čišćenje oluka se snabdeva strujom litijum - jonskom baterijom kapaciteta od 2600 mAh. Ovo mu daje dovoljno snage da očisti do 60m dužine oluka pri jednom punjenju. Zahvaljujući iRobot-u Looj 330 umesto napornog rada, svoje vreme možete posvetiti nekim drugim aktivnostima.

lako održavanje

Looj snadná údržbaRobot za čišćenje oluka iRobot Looj 330 ne zahteva nikakvu posebnu negu. Kada je prljav, problem će biti rešen tuširanjem sa baštenskim crevom. Kada dođe vreme za zamenu gumenih izbacivača, na jednostavan i lak način ćete ih zameniti i nastaviti sa Vašim čišćenjem.

Kome je namenjen?

Robot iRobot Looj 330 za čišćenje oluka je odličan alat za one koji poseduju malu ili veliku kuću i čišćenje oluka im nije jedna od omiljenih aktivnosti. iRobot Looj 330 osim što štedi Vaše vreme, pretvara čišćenje oluka u pravu zabavu.

iRobot Looj 330
looj

Sadržaj paketa

Looj 3301x Looj 330

Glava za čišćenje1x Glava za čišćenje

Baterija (unutrašnja)1x Baterija (unutrašnja)

Punjač1x Punjač

Dodatni par izbacivača1x Dodatni par izbacivača

Odvojivi daljinski upravljač1x Odvojivi daljinski upravljač

Shrnovací lišta1x Shrnovací lišta

Držač za pojas1x Držač za pojas

 

tehnička specifikacija

Četvorofazna glava za čišćenje - brzina 500 o/min
Daljinsku upravljač sa domet do 15 metara
Litijum-jonska baterija 2600mAh
Težina: 1,26kg
Dimenzije: 400 x 51 x 75mm

Looj 330: Rečnik pojmova

Looj 330 video

 
POREĐENJE MODELA  
Cena* Pozovite *Nema na stanju, mogućnost naručivanja
e-prodavnica  
 

Besplatna prezentacija

Zakažite prezentaciju u Vašem domu i uveriti se zašto je iRobot Roomba najbolji i najprodavaniji robot usisivač na svetu! Telefon za informacije 063 44 77 88

30.06.2016
sve novosti


Braava 390t

Braava 390tRobotski čistač podova

svi proizvodi
 
sledeća prezentacija
 
Prezentacije - detaljnije