- Najbolji robot usisivač na svetu
 

modeliBraava 380

105 3.9
Braava 380 banner
 

O proizvodu

     
 
 

Crna tama ulazi kroz prozor u dnevnu sobu. Da ne trepne TV, kontrolisala bi svaki kutak u sobi. Otac umorno drema na stolici dok je majka konačno uspela da uspava decu. Celu kuća progutala je umirujuća tišina, iako se u kuhinji radi pod "punom parom". Robotski MOP Braava 380 je u noćnoj smeni i postepeno briše tragove sa pločica i linoleuma od prethodnog dana. Odlično radi svoj posao toliko tiho da ga niko ne primećuje. To mu omogućava, sistem izvršenja 380, opremljen sa dve mikrofiberne krpe, Pro-Clean sistemom, brzim punjenjem i kontrolisan sa NASA tehnologijom.

Glavne prednosti 380

  • Veoma tiho čišćenje
  • Efektivna mikrofiber krpa
  • Jednostavna montaža
  • Za sve vrste čvrstih podova
  • Northstar navigacija
  • System PRO-CLEAN: posuda sa rastvorom za čišćenje
  • Dva režima: brisanje i pranje
  • Čišćenje duž zidova i ispod nameštaja
  • Funkcija Pauza/Nastavak

Zašto robot od iRobot-a?

iRobot je usko specijalizovan za robotiku i veći deo zarade ulaže u istraživanje i razvoj, tako da je poslednjih 20 godina lider u robotici, a zbog zasluga u razvijanju iste više puta je nagrađivan. iRobot je osnovan na ubeđenju tri osnivača (Kolin Ugao, Helen Greiner i Rodni Bruks) koji smatraju da će robotika menjati svet i način na koji se lečimo, radimo, učimo ili sređujemo svoju životnu okolinu. Već u prvoj godini od osnivanja iRobot je u saradnji sa NASA Space Exploration programom, proizveo Genghis™ robota dizajniranog za istraživanje svemira. Proboj se dogodio 1998., kada je kompanija iRobot dobila DARPA ugovor za razvoj i proizvodnju taktičkih mobilnih robota iRobot PackBot®.

2002. prvi put ulazi u vojnu upotrebu, iste godine sa National Geographic Society iRobot razvija robota koji pomaže u istraživanju piramida u Egiptu. PackBot-ovi su takođe mapirali kontaminiranu oblast Fukušima posle katastrofe u Japanu u 2011. A 2012. iRobot je pomogao u sprečavanju većih ekoloških posledica nakon izlivanja nafte u Meksičkom zalivu. iRobot je 2002. godine ušao u život svakog od nas. Te godine prvi put na svetlo dana izlazi usisivač robot – Roomba. Tri godine kasnije iRobot lansira Scooba®-u, robota za pranje podova. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu, danas iRobot sa nekoliko naprednih robota pomaže u više od 10 miliona domaćinstava širom sveta u čišćenju kuća, stanova i okoline.

Ključne funkcije
iRobot Braava 320

NorthStar navigacija

Tehnologija razvijena u saradnji sa američkom svemirskom agencijom NASA radi kao interni GPS. Navigaciona kocka NorthStar šalje signal kojim Braava bezbedno identifikuje trenutnu lokaciju u prostoriji, a posebno oblasti koje su čiste. Na kraju brisanja Braava se uvek vrati na mesto gde je počela čišćenje. To je glavna prednost tehnologije NorthStar.

Efektine mikrofiberne krpe

iRobot Braava se koristi za suvo i mokro čišćenje. Posebno dizajnirane mikrofiberne krpe za čišćenje sa odličnim svojstvima. Bela tkanina, koja skuplja prašinu, mrvice, kosu, životinjske dlake , koristi se za suvo čišćenje. Plava tkanina je posebno dizajnirana za mokro čišćenje "mopovanje". Krpe se lako montiraju na robota preko magnetnih traka i gumenih šina kojima se zabravljuju. Kada završite čišćenje možete lako skunuti krpe i oprati ih u mašini za veš.

Tiho čišćenje

Braava je tokom čišćenja tiha kao miš. Može brisati kasno po noći ili u cik zore i neće nikoga probuditi. Zapamtite da Braava nije usisivač, ali ima funkciju i mikrofibernu krpu koja može da skuplja prašinu mrvice, kosa, dlake od kućnih ljubimaca. Braava pokreće tihi motor, i to je razlog što je nikada nećete čuti dok čisti Vaše podove.

Roomba 790

Dva režima čišćenja

Braava 380 nudi dva načina za čišćenje. Čišćenje i mopovanje. Pod režimom čišćenja Brava ne predstavlja metlu koja će obrisati iz Vašeg hodnika komade sušenog blata. Ovaj režim se koristi za uklanjanje prašine, dlaka kučnih ljubimaca, kose i mrvica sa svih vrsta tvrdih podova. Nečistoća se skuplja na mikrofibernoj krpi koju posle brisanja samo itresete. Kada je u režimu brisanja Braava se kreće po sobi u dugačkim potezima, napred - nazad, napred - nazad, itd. Mopovani režim je efikasan za vlažno brisanje tvrdih podova. Braava se kreće u kratkim potezima, u pravo, gore, dole, levo, gore, dole, napred i nazad. Ovakvim kretanjem može veoma efikasno da očisti sa poda masnoću, prljavštinu koja se nalazi na različitim mestima.

Čišćenje duž zidova i ispod nameštaja

Braava čisti inteligentno i dosledno. Robot Braava će ići ispod kreveta, nameštaja, elemenata u kuhinji i toaletu, čištiće pažljivo duž zidova, nogara od nameštaja i drugih objekata, bez ikakvog oštećenja tih predmeta. Kad naiđe na tepih, on se zaustavlja, okreće i briše prostor oko njega. I Vaša Braava zna da brisanje tepiha sa mikrofibernom krpom nije dobra ideja.

Pro-Clean Sistem

Pro-Clean sistem je deo mop robota Braava 380. Pri čišćenju Pro-Clean značajno povećava efikasnost čišćenja. Pro-Clean deluje kao rezervoar koji koristite kada želite vlažno čišćenje poda, jer je pomoću njega Microfiberna krpa vlažna dok traje čišćenje. Zahvaljujući tome Braava 380 uklonja i mrlje sa poda.

Funkcija Pauza / Nastavak - Pause / Resume

Treba da zaustavite Braava-u, kako bi videli šta treba čistiti, a zatim nastaviti proces čišćenja? Nije problem. Funkcija Pauza / Nastavak ( Pause / Resume ) obezbeđuje da Braava nastavi sa čišćenjem tamo gde je stao.

Kome je namenjen?

Braavo 380 je vrlo koristan i pogodan za svaki dom koji ima parket. Pogotovu vlasnicima većih stanova ili kuća. Jednim punjenjem iRobot Braava može da očisti (suvo čišćenje) površinu do 200 m² ili obrisati (mopovanje) površinu od 60 m². Velika prednost je Pro-Clean sistem, koji obezbeđuje savršeno brisanje Vašeg poda. Prednost Braava-e je funkcija brzog punjenja koja pomaže da robot može da se vrati na posao nakon 4 sata.

iRobot Braava 380
380

Ostale karakteristike

Senzori protiv pada
mikrofiberne krpe
NorthStar navigacija
NorthStar navigation Cube
Sistem Pro-Clean
Režim za brisanje
Režim za mopovanje
Tiho čišćenje
Funkcija Pauziranja
 
 

Senzori protiv pada

Senzori protiv pada štite iRobot od pada niz stepenice ili sa drugih uzvišenja.

 

mikrofiberne krpe

iRobot Braava se koristi za čišćenje i "mopovanje" mikrofibernim krpama posebno dizajniranim za čišćenje koje daju bolje efekte. Belo platno se koristi za suvo čišćenje, ili brisanje. Plava tkanina je posebno dizajnirana za mokro čišćenje "mopovanje" . Krpe se lako montiraju na robota preko magnetnih traka i gumenih šina kojima se zabravljuje. Kada završite čišćenje možete lako skunuti krpe i oprati ih u mašini za veš.

 

NorthStar navigacija

NorthStar Navigacija služi kao navigacioni sistem za robotski mop iRobot Braava. Tehnologija je razvijena u saradnji sa svemirskom agencijom NASA. NorthStar navigacija radi kao interni GPS. NorthStar navigaciona kocka (Cube) šalje signal uz pomoć koga Braavo sa velikom preciznošću identifikuje svoju trenutnu lokaciju u sobi i mesta koja treba još očistiti. Na kraju brisanja Braava se uvek vraća na mesto gde je započeto čišćenje.

 

NorthStar navigation Cube

To je deo navigacionog sistema mop robota iRobot Braava. Ona deluje kao kontrolor Braava-e, identifikuje njegovu trenutnu lokaciju, uglove sobe, mesta koja su očišćena i mesta koja treba da se očiste.

 

Sistem Pro-Clean

Pro-Clean sistem je deo mop robota Braava 380. Pri čišćenju, Pro-Clean značajno povećava efikasnost čišćenja. Pro-Clean deluje kao rezervoar koji Vam omogućava da koristite program vlažnog čišćenje poda. Microfiberna krpa je vlažna dok traje čišćenje. Zahvaljujući tome Braava 380 uklonja i mrlje sa poda.

 

Režim za brisanje

iRobot Braava nudi dva režima za čišćenje, brisanje i mopovanje. Režim za brisanje se koristi za uklanjanje prašine, dlaka i mrvica sa svih vrsta tvrdih podova. Nečistoća se skuplja na mikrofibernoj krpi koju posle brisanja samo istresete. Kada je u režimu brisanja Braava se kreće po sobi u dugim potezima, napred - nazad, napred - nazad, itd.

 

Režim za mopovanje

iRobot Braava nudi dva režima za čišćenje, brisanje i mopovanje. Režim za mopovanje je efikasan za vlažno brisanje tvrdih podova. Braava se kreće u kratkim potezima, desno - napred i nazad, levo - napred i nazad, napred i nazad. Ovakvim kretanjem može veoma efikasno da očisti sa poda masnoću i prljavštinu. Mopovanje unapredjujete sa Pro-Clean sistemom, koji je sastavni deo modela Braava 380.

 

Tiho čišćenje

Velika prednost mop robota Braave je njegov tihi rad. Braavu pokreće tihi elektromotor koji omogućava da ga jedva čujete tokom čišćenja. Na Vama ostaje da uživate u tišini uz knjigu ili odmarate u krevetu, izvesno je da Vas Braava neće uznemiravati.

 

Funkcija Pauziranja

Ova funkcija je dostupna kod mop robota iRobot Braava. Treba da zaustavite Braavu, kako bi videli šta treba da očisti, a zatim želite da nastavite proces čišćenja? Nije problem. Funkcija Pauza/Nastavak (Pause/Resume) obezbeđuje da  Braava nastavi sa čišćenjem tamo gde je stao.

Sadržaj paketa

Braava 3801x Braava 380

Rezervoar za pranje Pro-Clean1x Rezervoar za pranje Pro-Clean

Višenamenska podložka za čišćenje1x Višenamenska podložka za čišćenje

Navigacija NorthStar1x Navigacija NorthStar

Mikrofiberna krpa za mokro brisanje1x Mikrofiberna krpa za mokro brisanje

Jastučić za Pro-Clean podložku1x Jastučić za Pro-Clean podložku

Mikrofiberna krpa za suvo brisanje1x Mikrofiberna krpa za suvo brisanje

Baterija (unutrašnja)1x Baterija (unutrašnja)

Adapter1x Adapter

 

tehnička specifikacija

Veoma tiho čišćenje
Efektivna mikrofiber krpa
Jednostavna montaža
Za sve vrste čvrstih podova
Northstar navigacija
Dva režima: brisanje i pranje
Pro - Clean posuda
Čišćenje duž zidova i ispod nameštaja
Senzori protiv pada niz stepenice
Pauza / Nastavak
Funkcija brzog punjenja
Sklopiva drška za lako rukovanje
NiMH baterija 2.000 mAh
Brisanje - baterija: do 4 sata / 200m²
Pranje - baterija: do 2,5 sata / 60m²
Vreme punjenja: 4 sata*
Težina: 1,8Kg
Dimenzije: 244mm x 216mm x 79mm
*2 sata uz turbo-punjač (prodaje se odvojeno)

Braava 380: Rečnik pojmova

Braava 380 video

 
POREĐENJE MODELA  
Cena* Pozovite *Nema na stanju, mogućnost naručivanja
e-prodavnica  
 

Besplatna prezentacija

Zakažite prezentaciju u Vašem domu i uveriti se zašto je iRobot Roomba najbolji i najprodavaniji robot usisivač na svetu! Telefon za informacije 063 44 77 88

30.06.2016
sve novosti


Braava 390t

Braava 390tRobotski čistač podova

svi proizvodi
 
sledeća prezentacija
 
Prezentacije - detaljnije