- Najbolji robot usisivač na svetu
 

modeliScooba 450

156 4.0
Scooba 450 banner
 

O proizvodu

     
 
 

Od 2005., kada je kompanija iRobot prva uvela iRobot Scooba-u – robota za pranje podova, prošlo je mnogo godina. Sada dolazi inovativni Model iRobot Scooba 450, koji radikalno menja standarde pranja podova. Više od tri godine razvoja i milioni dolara uloženih u razvoj, doneli su potpuno novog robota za pranje i brisanje podova. Scooba 450 odlikuje se visokom efikasnošću usisavanja i pranja, jednostavnim radom i lakim održavanjem. Pozdravite se sa ručnim pranjem i brisanjem podova i prepustite iRobot Scoobi 450 da Vas zameni. Osim toga, ona je i lepa, pametna i vrlo efikasna!

Osnovne karakteristike Scoobe 450

  • Pere podove uvek čistom vodom!
  • Pranjem uništava 99,3% bakterija!
  • Jedinstveni trostepeni sistem za čišćenje
  • Efikasno i nežno pere i briše sve vrste tvrdih podova
  • Rotirajuća četka za čišćenje - 600 obrtaja u minuti
  • Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje - iAdapt
  • Dva načina čišćenja - 40 minuta do 28 m², i 20-ak minuta do 14 m²
  • Odvojene posude za čistu i upotrebljenu prljavu vodu
  • Scooba Juice - vrlo efikasno sredstvo za pranje podova na bazi prirodnih enzimaZašto robot od iRobot-a?

iRobot je usko specijalizovan za robotiku i veći deo zarade ulaže u istraživanje i razvoj, tako da je poslednjih 20 godina lider u robotici, a zbog zasluga u razvijanju iste više puta je nagrađivan. iRobot je osnovan na ubeđenju tri osnivača (Kolin Ugao, Helen Greiner i Rodni Bruks) koji smatraju da će robotika menjati svet i način na koji se lečimo, radimo, učimo ili sređujemo svoju životnu okolinu. Već u prvoj godini od osnivanja iRobot je u saradnji sa NASA Space Exploration programom, proizveo Genghis™ robota dizajniranog za istraživanje svemira. Proboj se dogodio 1998., kada je kompanija iRobot dobila DARPA ugovor za razvoj i proizvodnju taktičkih mobilnih robota iRobot PackBot®.

2002. prvi put ulazi u vojnu upotrebu, iste godine sa National Geographic Society iRobot razvija robota koji pomaže u istraživanju piramida u Egiptu. PackBot-ovi su takođe mapirali kontaminiranu oblast Fukušima posle katastrofe u Japanu u 2011. A 2012. iRobot je pomogao u sprečavanju većih ekoloških posledica nakon izlivanja nafte u Meksičkom zalivu. iRobot je 2002. godine ušao u život svakog od nas. Te godine prvi put na svetlo dana izlazi usisivač robot – Roomba. Tri godine kasnije iRobot lansira Scooba®-u, robota za pranje podova. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu, danas iRobot sa nekoliko naprednih robota pomaže u više od 10 miliona domaćinstava širom sveta u čišćenju kuća, stanova i okoline.

Ključne karakteristike
iRobot Scooba 450

Inteligentni navigacioni sistem - iAdapt

iRobot Scooba dolazi sa proverenim sistemima koji iRobot čine pravim robotom. Lista počinje sa apsolutno najvažnijim - iAdapt sistemom. iRobot sa „najinteligentijim“ (veštačka inteligencija) navigacionim sistemom čisti prostorije uz pomoć desetina senzora koji prate prostor u sobi 67 puta u sekundi tako da se Scooba 450 prilagođava trenutnim uslovima u prostoriji, i na taj način postiže maksimalnu efikasnost.

Jedinstveni trostepeni sistem za čišćenje

iRobot Scooba 450 radi na principu trostepenog čišćenja. To znači da robot za pranje podova u tri koraka uklanja prljavštinu iz Vašeg doma. Na kraju sve ostaje čisto i pod ostaje skoro suv.

1. Usisavanje i korišćenje sredstva za čišćenje

Scooba 450 prvo usisa pod. S obzirom da je Scoobin usisivač manje snage, za najbolje rezultate prvo koristite robotski usisivač Roomba. Posle usisavanja Scooba na podu aplicira rastvor vode i sredstva za čišćenje - Scooba juice.

2. Pranje podova i čišćenje

U drugom koraku Scooba 450 čisti pod pomoću rotirajuće četke. Ona se okreće brzinom od 600 obrtaja u minutu, a takođe pomaže uklanjaju čak i najtvrdokornijih mrlja i teže ili nabijene prljavštine.

3. Podizanje prljave vode i sušenje

Posebno dizajnirana četka skuplja prljavu vodu i usisava je u posebnu posudu, tako da ne dolazi u kontakt sa čistom vodom. Na kraju čišćenja Scooba ostavlja skoro suv pod.

Scooba 390

Dupla razdvojena posuda

Scooba ima dva odeljka za vodu, tako da čista voda nikada ne dolazi u dodir sa prljavom vodom! Tako se postiže savršena higijena pri čišćenju.

Postoje dva načina čišćenja

Scooba nudi izbor između dva načina čišćenja. Prvi model je predviđen za čišćenje malih prostorija do 14 m² - čišćenje traje 20 minuta. Za veće prostore predviđen je drugi model - kojim Scooba može očistiti veće prostore (28m²) - čišćenje traje 40 minuta.

Funkcija virtuelnog zida

Virtuelni zid služi za određivanje prostora za čišćenje. U praksi, to znači da se Scooba zaustavlja na virtuelnoj granici, koju ste joj Vi zadali, što znači da npr. neće ući iz kuhinje u dnevnu sobu. Nevidljiva barijera nastaje kada aktivirate virtuelni zid.

Profilisani branik osetljiv na dodir

Profilisani branik sa funkcijom slow-touch je nežan prema nameštaju i objektima na podu. Scooba nežno dodiruje nameštaj i objekte, tako da ne morate brinuti da će Vaše stvari biti oštećene.

Jednostavno upravljanje i održavanje

Nova Scooba 450 je dosta izmenjena u poredjenju sa svojim prethodnicima - Scooba 385 i Scooba 390. Zahvaljujući novoj tehnologiji Scooba 450 je jednostavna za korišćenje i ne zahteva mnogo održavanja. Pritiskanjem tastera CLEAN kreće sa radom. U jednoj posudi se nalazi čista voda sa sredstvom za čišćenje, a u drugoj sakuplja prljavu vodu. Inovativni taster s pokazivačem toka čišćenja i napunjenosti baterije olakšava rad Scoobe.

Kome je namenjena?

Svima koji bi radije proveli svoje slobodno vreme za nešto po njih značajnije nego na pranje i brisanje podova. Potpuno redizajnirani Scooba 450 odlično čisti prostorije veličine do 28 m² u roku od 40 minuta, a prostorije do 14 m² za samo 20 minuta. Čisti pametno, nežno i kvalitetno. Scooba je pogodna za stanove, kuće, kancelarije, klinike i vrtiće. Kod čišćenja uništava više od 99% svih bakterija tako da možete biti potpuno mirni za sigurnost svoje dece, rodbine, klijenata ili pacijenata.

iRobot Scooba 390
450

Sadržaj paketa

Automatski virtuelni zid1x Automatski virtuelni zid

Baterija1x Baterija

Scooba Juice1x Scooba Juice

Adapter1x Adapter

Scooba 4501x Scooba 450

 

tehnička specifikacija

Mokro čišćenje tvrdih podova
Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje iAdapt
Prestižni ARM procesor
Dva ciklusa čišćenja - do 40min. do 28 m² i 20 min. do 14 m²
Senzori protiv pada
Profilisani branik osetljiv na dodir (slow – touch)
Virtuelni zid
Baterija velikog kapaciteta Ni-MH 3000 mAh
Vreme punjenja 3 sata
Potrošnja struje pri punjenje max. 33 W
Potrošnja struje u Stand-by režimu do 2 W
Ekstern onapajanje
Nivo buke < 60 dB
Dimenzije 330 x 80,5mm
Težina 3,6kg

Scooba 450: Rečnik pojmova

Scooba 450 video

 
POREĐENJE MODELA  
Cena* 78 600 din *Preporučena maloprodajna cena. Uslove kupovine pogledajte ovde
e-prodavnica  
 

Besplatna prezentacija

Zakažite prezentaciju u Vašem domu i uveriti se zašto je iRobot Roomba najbolji i najprodavaniji robot usisivač na svetu! Telefon za informacije 063 44 77 88

30.06.2016
sve novosti


Braava 390t

Braava 390tRobotski čistač podova

svi proizvodi
 
sledeća prezentacija
 
Prezentacije - detaljnije