kako radiNasumični sistem čišćenja

Nasumično čišćenje

Nasumično čišćenje predstavlja veoma neobičan način čišćenja prostorije. Ugao refleksije od prepreke određuje pravac kretanja robota. Robot ne uzima u obzir specifičan oblik prostorije i prepreke, u suštini luta po sobi i prikuplja prljavštinu na koju naiđe. Takav robot predstavlja „neinteligentnu“ mašinu, koja se oslanja na sreću. Tako da se i Vi oslanjate na sreću kada razmišljate o čišćenju sa ovim robotima.
 
(Ne)Robotski usisivači ove vrste su uglavnom specifični. Uglavnom nose različita imena, za koja je ustaljen zajednički naziv - OEM proizvod. Takve proizvode obično karakteriše nekvalitetna izrada od jeftine plastike i naravno niska cena. A kvalitet čišćenja ne vredi ni svoje (relativno) niske cene! Što bi se reklo - kol‘ko para, tol‘ko muzike.

 

Nova serija Roombe, Roomba e5!

Nakon velikog iščekivanja konačno je izašla nova i još bolja Roomba serije e5! Radi se o seriji robotskih usisivača koji poseduju sve karakteristike serije 800, ali sa još naprednijim i poboljšanim karakteristikama. Unutar serije nalaze se tri modela: e5158, e5154 i e5152.

07.09.2018
sve novosti
 
* Za sve porudžbine robota i potrošnih delova : Besplatna dostava na teritoriji Srbije. tel. 011/22 61 111
 
AKCIJA detaljnije