o iRobot-uPriča o iRobotu

Historie iRobot banner


Vaš verni sluga
 
iRobot je posvećen dizajniranju i proizvodnji robota kao vodeći svetski proizvođača robota za kućnu upotrebu, pomažući ljudima da rade više, i izvan i kod kuće.

Proizvodi kompanije iRobot (Uključujući i nagrađivani robotski usisivač Roomba® i robotski brisač iz porodice Braava®) su dobrodošli u mnogim domovima širom sveta, pomažući nam da povećamo našu produktivnost svakodnevnim napornim radom.


Kupi odmah


Napredna  tehnologija

U ostvarivanju vizije praktičnih i neophodnih robota za vaš dom, posvećeni smo inovacijama, otkrivanju i istraživanju različitih tehnologija.

iRobot je lider u razvoju mapiranja i navigacionih tehnologija, interakciji između ljudi i robota, i nudi praktična rešenja. Mi nastojimo da izgradimo ekosistem robota i tehnologija za pomoć pametnim kućama, kako kroz naše sopstvene interne inicijative tako i kroz uspostavljanje eksternih strateških partnerstava.
Naša istorija
 

iRobot je osnovan 1990. godine u odeljenju robotike Massachusetts Institute of Technologi (MIT) sa vizijom da praktični roboti postanu stvarnost.
Danas je iRobot vodeći proizvođač robota za domaćinstva  na svetu.

 
 

Roomba® i7+ priznanje iF Designe Award

Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

08.04.2019
sve novosti
 
REZERVNI DELOVI

četkice, filteri, baterije...
Poručivanje tel: +381 (0)63 44 77 88 email:servis@irobot.rs
 
sve vesti