VIDEO: nezavisni test robotskih usisivača iz Holandije

Nezavisni holandski magazin Hardvare info testirao je efikasnost 4 različita robota usisivača. Pobednik je potvrdio svoje liderstvo...

Video prikazuje test pokrivanja čišćenja prostorije, a i samim tim efikasnost čišćenja 4 različita robota usisivača, prvenstveno iz više cenovne kategorije: iRobot Roomba 780, Philips Homerun, Ecovacs i Samsung Navibot. Test pokrivenosti je sličan mnogim starijim testovima, ali svakako prikazuje zanimljivo činjenično stanje.

Za detaljan uvid, preporučujemo da pogledate ceo video od početka do kraja. Rezultat potvrđuje liderstvo iRobot-a u oblasti robotike. iRobot Roomba 780 je prilikom usisavanja postigao ne samo najbolju pokrivenost prostora, već i najveću efikasnost i brzinu čišćenja. Najbolje je prezentovano na primeru slajda u vremenu 1:15. Šta vidite?

Dok robotski usisivač Ecovacs još ima puno posla, Philips je uspeo da očisti samo polovinu sobe, a Samsung Navibot je u potrazi za stolom i stolicama, iRobot Roomba već drugi put usisava ceo prostor. Dok su se drugi robotski usisivači u drugoj polovini video zapisa "izgubili", Roomba usisiva drugi, pa čak i treći put.

Upravo to je jedinstvena osobina usisivača robota iRobot. Zahvaljujući senzorima i inteligentnoj navigaciju iAdapt, iRobot se prilagođava obliku, veličini i stanju prostorije i usisava za relativno kratko vreme svako deo prostora 4 puta. Zato su iRobot Roomba najuspešniji roboti usisivači na svetu, i čine život lakšim za više od 10 miliona zadovoljnih vlasnika širom sveta.

 

 
 
 
 


Roomba® i7+ priznanje iF Designe Award

Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

08.04.2019
sve novosti
 
REZERVNI DELOVI

četkice, filteri, baterije...
Poručivanje tel: +381 (0)63 44 77 88 email:servis@irobot.rs
 
sve vesti