Predstavljena Roomba s9+

Predstavljena Roomba s9+

avgust
2019
 
 
    Proizvodi
 

Pogledaj više detalja o modelu >>>

Sasvim nova serija robota koji se brinu o Vašim podovima baš kao i vi.

Jeste li spremni na sasvim novo iskustvo usisavanja? Ovo je trenutak koji ste čekali, jer iRobot porodica biće uskoro bogatija za dva izuzetna člana.

Mislili ste da Vaši roboti ne mogu postati još bolji i pametniji? Celi paket revolucionarne tehnologije ugrađen je u novi dizajn Roombe s9+ koja temeljno čisti uglove i ivice zahvaljujući tehnologiji PerfectEdge. Osim toga, Roomba s9+ pojačano usisava nečistoće i ostatke.
Sama se prazni kada treba, te vam pruža nedelje ne razmišljanja o usisavanju. Uz pomoć anti alergijskog sistema, robot hvata i zadržava 99% alergena koji potiču od polena i alergena, te ih prebacuje u baznu jedinicu Clean Base kako se ne bi ponovo vratile u vazduh.

Za razliku od predhodnih modela Roombi, Roomba s9+ poseduje funkciju Power Boost s kojom obavlja još dublje čišćenje tepiha. Sistem čisti tepihe i tvrde površine u tri faze, a snaga usisavanja je 40x snažnija u poređenju sa modelima serije 600.
 
 
 
 


Roomba® i7+ priznanje iF Designe Award

Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

08.04.2019
sve novosti
 
REZERVNI DELOVI

četkice, filteri, baterije...
Poručivanje tel: +381 (0)63 44 77 88 email:servis@irobot.rs
 
sve vesti