Predstavljena Braava Jet m6

Pogledaj više detalja o modelu >>>

Braava jet m6 Vam omogućava čišćenje gde god se nalazite pomoću mobilne aplikacije, prilalagoditi način čišćenja prema sopstvenim željama i mogućnostima čišćenja ili programiranja čišćenja po pojedinim prostorijama. Uz pomoć tehnologije Imprint™, robotski brisač Braava jet m6, baš kao i robotski usisivač, upoznaje i prilagođava se vašem domu, te određuje najbolji način čišćenja. Aplikacija iRobot HOME omogućava Vam potpuni nadzor u određivanju rasporeda, prilagođavanju rada.

Najbolje od svega je to što komunicira sa robotskim usisivačima iz serije i7 i s9,  te nakon što robotski usisivač obavi svoj posao, Braava Jet m6 započinje sa svojim.

Robotski brisač Braava jet® m6 promeniće način na koji razmišljate o vlažnom brisanju. Precizni rasprskivač odvaja prljavštinu i ljepljivu nečistoću a da pritom ne prska po nameštaju, ivicama ili zidovima. Krpe za vlažno brisanje imaju isprepletena vlakna koja lakše razgrađuju ljepljivu nečistoću, tvrdokornu prljavštinu* i kuhinjsku masnoću. Krpe za suvo brisanje uz pomoć mikrovlakana skuplja nečistoću, prašinu i dlake kućnih ljubimaca.

Pripremite se na još više slobodnog vremena. Zauvek promenite način na koji čistite, počevši od danas.
 
 
 
 


Roomba® i7+ priznanje iF Designe Award

Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

08.04.2019
sve novosti
 
REZERVNI DELOVI

četkice, filteri, baterije...
Poručivanje tel: +381 (0)63 44 77 88 email:servis@irobot.rs
 
sve vesti