Ovlašćeni iRobot prodavci

Zvanična distribucija proizvoda iRobot je isključivo preko mreže ovlašćenih prodavaca, čime se garantuje pouzdana prodajna mreža i da će Vam stići provereno originalni proizvod. Samo kroz mrežu ovlašćenih dilera dobijate 100%-tnu garanciju i servis.


  • Svi prodavci iRobota su pažljivo odabrani. Oni moraju da zadovolje standarde koji važe za prodajnu mrežu iRobota bilo gde u svetu. Pored ostalog, kriterijumi uključuju pouzdanost, korektan pristup i uspešnu poslovnu istoriju. Samo oni koji su bili u stanju da ispune sve ove standarde mogli su postati iRobot dileri.

  • Cela mreža ovlašćenih dilera prolazi kroz konstantnu obuku i reviziju. Za iRobot je najvažnije da svi prodavci budu u stanju da pruže 100-postotnu uslugu. Ako to nije slučaj, najljubaznije Vas molimo da nas kontaktirate. Proverite da li se Vaš prodavac nalazi na listi ovlašćenih iRobot dilera.

  • Garantni rok za sve iRobot proizvode za kućnu upotrebu kupljene kroz mrežu ovlašćenih prodavaca je 24 meseca (2 godine). 

  • 100%-tna garancija kvaliteta: za proizvode kupljene kod ovlašćenih dilera, iRobot garantuje da je roba originalna i da je prošla iRobot kontrolu kvaliteta.

  • Vrhunski korisnički servis: sva roba kupljena kroz iRobot mrežu ovlašćenih dilera garantuje vrhunske pre i postprodajne usluge kupcima.

  • U prodajnim objektima ovlašćenih dilera kupci mogu da isprobaju iRobot proizvode.

  • Kupci imaju mogućnost besplatnog slanja u servis i isporuku iz ovlašćenog zvaničnog servisa u toku garantnog roka ("pick up and return" garancija)

  • Sigurna kupovina: prilikom kupovine robe kupci nemaju nikakav rizik. Mi Vam garantujemo kupovinu kod autorizovanih dilera. Svaki, čak i potencijalni, problem mi ćemo rešiti za Vas, sve što treba da uradite je da nas kontaktirate. Naš kredo je da održimo svetske standarde i radimo sa ozbiljnim partnerima.

Gore navedene garancije možemo da obezbedimo samo kroz mrežu ovlašćenih iRobot distributera. Za dokaz o kupovini, molimo Vas da sačuvate fiskalni račun i overen garantni list. Ukoliko iRobot proizvod nije kupljen kod ovlašćenog prodavca nismo u mogućnosti da priznamo garanciju. Spisak ovlašćenih prodavaca možete naći na ovim stranama.

 

 
 
 
 


Roomba® i7+ priznanje iF Designe Award

Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

08.04.2019
sve novosti
 
REZERVNI DELOVI

četkice, filteri, baterije...
Poručivanje tel: +381 (0)63 44 77 88 email:servis@irobot.rs
 
sve vesti