Najinovativnije Kompanije u 2014.

 
    Brend
 

iRobot je verovatno najviše poznat po čišćenju podova oličenog u robotima-usisivačima serije Roomba, ali priča kompanije je mnogo šira.

44. iRobot
 
FOR BUILDING THE BOTS THAT LIVE AMONG US!
 
iRobot je verovatno najviše poznat po čišćenju podova oličenog u robotima-usisivačima serije Roomba, ali priča kompanije je mnogo šira. Prihod je u 2013. godini porastao za oko oko 50 miliona dolara i dostigao skoro 500 miliona dolara, a investicije u nove tehnologije iznosile su 60 miliona dolara. "I u daljoj budućnosti vidimo naše mesto u robotici", rekao je CEO kompanije iRobot Kolin Angle.
 
iRobot svoje mesto u budućnosti mehanike i robotike potvrđuje kontinuiranim istraživanjem i plasiranjem novih proizvoda, dok ujedno radi i na pozicioniranju bezbednosnih i vojnih sistema.
 

1. PACKBOT 510
Robot dokazan na bojnom polju, prenosiv kao ranac, ostvario je ugovor sa američkom vojskom vredan 30 miliona dolara, kao i u vrednosti 7,2 miliona dolara bezbednosnim snagama Brazila.

2. ARM – D
Programirana u saradnji sa istraživačima Jejla i Harvarda, ovo ruka (za vojne robote) je dovoljno spretana da može otključiti vrata.

3. AVA 500
Još uvek u razvoju, ovaj video konferencijski robot manevriše na sastancima i prati odabrane radnike.

4. BRAAVA 380T
Upoznajte sledeću generaciju robota čistača, kombinacija Roombine okretnosti i koristi Sviffer - kao krpu, a koja je zajedno sa prethodnom verzijom, ostvarila prihod od 24 miliona dolara u prodaji.

Link
 
 
 
 


Roomba® i7+ priznanje iF Designe Award

Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

08.04.2019
sve novosti
 
REZERVNI DELOVI

četkice, filteri, baterije...
Poručivanje tel: +381 (0)63 44 77 88 email:servis@irobot.rs
 
sve vesti