kako radiSistematsko čišćenje

Sistematski način čišćenja

Godine 1999. specijalisti robotike iRobot-a konačno napuštaju ideju sistematskog načina čišćenja. Razlog je razočaravajući učinak i niska efikasnost čišćenja. Na žalost, danas na tržištu uglavnom se nalaze robotski usisivači koji rade na osnovu sistematskog načina čišćenja, koncept koji je u iRobot-u odavno napušten. Ukratko, sistematsko čišćenje predstavlja kopiranje oblika prostorije - robotski usisivači zasnovani na tom sistemu nisu u stanju da se prilagode.

Ako ima bilo kakvih promena u prostoriji, čišćenje će jednostavno prestati. Izabran metod čišćenja nije idealan, a takvi uređaji nemaju dovoljan broj unapred definisanih pokreta, čime kreće naizgled atraktivno, ali vrlo površno i nekvalitetno čišćenje. Mala usisna snaga i činjenica da se svako mesto čisti samo jednom, ne može postići visok kvalitet čišćenja, koja se kod iRobot smatraju standardom. To je razlog zašto je iRobot napustio sistemski način čišćenja.

 

Nova serija Roombe, Roomba e5!

Nakon velikog iščekivanja konačno je izašla nova i još bolja Roomba serije e5! Radi se o seriji robotskih usisivača koji poseduju sve karakteristike serije 800, ali sa još naprednijim i poboljšanim karakteristikama. Unutar serije nalaze se tri modela: e5158, e5154 i e5152.

07.09.2018
sve novosti
 
* Za sve porudžbine robota i potrošnih delova : Besplatna dostava na teritoriji Srbije. tel. 011/22 61 111
 
AKCIJA detaljnije