kako radiSistematsko čišćenje

Sistematski način čišćenja

Godine 1999. specijalisti robotike iRobot-a konačno napuštaju ideju sistematskog načina čišćenja. Razlog je razočaravajući učinak i niska efikasnost čišćenja. Na žalost, danas na tržištu uglavnom se nalaze robotski usisivači koji rade na osnovu sistematskog načina čišćenja, koncept koji je u iRobot-u odavno napušten. Ukratko, sistematsko čišćenje predstavlja kopiranje oblika prostorije - robotski usisivači zasnovani na tom sistemu nisu u stanju da se prilagode.

Ako ima bilo kakvih promena u prostoriji, čišćenje će jednostavno prestati. Izabran metod čišćenja nije idealan, a takvi uređaji nemaju dovoljan broj unapred definisanih pokreta, čime kreće naizgled atraktivno, ali vrlo površno i nekvalitetno čišćenje. Mala usisna snaga i činjenica da se svako mesto čisti samo jednom, ne može postići visok kvalitet čišćenja, koja se kod iRobot smatraju standardom. To je razlog zašto je iRobot napustio sistemski način čišćenja.

 

Roomba® i7+ priznanje iF Designe Award

Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

08.04.2019
sve novosti
 
AKCIJA!

Roomba 606
cena: 27.990 RSD
 
AKCIJA detaljnije