- Najbolji robot usisivač na svetu
 

kako radiKako radi iRobot

iAdapt
Najpametniji sistem usisavanja iRobot-a

Suština je u senzorima iAdapt sistema komunikacije sa više programa. Senzori temeljno kontrolišu prostor 67 puta u sekundi, a u saradnji sa 40 predefinisanih pokreta omogućavaju iRobot-u da fleksibilno reaguje na trenutne uslove u prostoriji. Kombinacija velikog broja senzora, predefinisanih pokreta i sofisticiranog softvera daju garanciju savršenog čišćenja i ponašanja koji su jednaki veštačkoj inteligenciji.

Iz tih razloga, usisivači roboti „iRobot“ tokom čišćenja pređu svako mesto 4 puta iz različitih pravaca i na taj način obezbeđuju najkvalitetnije čišćenje. Za razliku od drugih robotskih usisivača, iRobot ima potpuno prilagodljivo ponašanje. Zahvaljujući iAdapt sistemu iRobot-a, roboti mogu da se prilagode okruženju, površini i količini prljavštine. Na osnovu ulaznih podataka, iRobot procenjuje najbolje pokrete i kreće na posao. Zbog relativno male usisne snage, iRobot se pomoću vrhunske tehnologije fokusira na višestruko čišćenje jednog mesta i pomoću svojih najosetljivijih senzora prašine kontroliše da je zadatak u potpunosti završen.

iRobot usisava u kombinaciji sa dve kontra-rotacione četke specijalno projektovane sa različitim obrtnim brzinama, tako da je u stanju da lako pokupi prljavštinu sa poda, usisa je i bezbedno deponuje u posudu za prašinu. Iako čišćenje iRobot-om traje samo malo duže, kvalitet rezultata je neprikosnoven – iRobot Roomba postiže najveću ukupnu efikasnost! Nezavisni testovi potvrđuju do 98% efikasnosti čišćenja robotima iRobot-a.

 

Besplatna prezentacija

Zakažite prezentaciju u Vašem domu i uveriti se zašto je iRobot Roomba najbolji i najprodavaniji robot usisivač na svetu! Telefon za informacije 063 44 77 88

30.06.2016
sve novosti


Braava 390t

Braava 390tRobotski čistač podova

svi proizvodi
 
sledeća prezentacija
 
Prezentacije - detaljnije